Jszbernyi Katolikus voda, ltalnos Iskola Liska Jzsef Kzpiskola s Kollgium Tagintzmnye - Hrek
Navigci
 

Nemzeti Kulturális Alap
Nemzeti Kulturális Alap
 

Waclaw Felczak
Waclaw Felczak
 

Fekvenyom Dikolimpia

Sportolóink nagyon kitettek magukért a Fekvenyomó Diákolimpia Országos Döntjében!

2019. április 12-14. között Encsen rendezték meg a Fekvenyomó Diákolimpia Országos Döntjét. Ide a területi eldöntkrl három versenyznk is bejutott, és jó esélyekkel érkeztünk a döntre.

Végül mind a három versenyznk dobogóra is állhatott.
Tóth Ivett a -63 kg-os ni kategóriában minden ellenfelétl nagyobbat nyomva I. helyezett, Diákolimpia Magyar Bajnok lett.

Száraz Bálint a -74 kg-os fiúk meznyében 132,5 kg-ot kinyomva a II. helyen zárt.

A -105 kg-os fiúknál szerepl Molnár Áronnak is sikerült a dobogón végeznie, mivel 140 kg-ot teljesített, ezzel a bajnoktól csupán 2,5 kg-l elmaradva a III. lett, a bronzérmet szerezte meg.

Ersek voltak mind a hárman, gratulálunk!


A Csapat

A verseny utáni csoportképünkön: Koczka Ferenc, Száraz Bálint (13.b), Tóth Ivett (11.d), Molnár Áron (12.b), Sinka István


Cyb - prilis 18 2019 · Rszletek · 0 hozzszls · 437 megnyits ·Nyomtats

Katasztrfavdelmi Ifjsgi Verseny

2019. április. 04. - felmen rendszer Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny jászberényi forduló:


2. hely: Liska A - Csákó Vivien 11.d, Kiss Bence, Turbucz László, Hájas Gábor 11.b


4. hely: Liska B - Guba Beatrix, Pap Evelin, Soós Tamara 10.d, Szabó Balázs 11.b


7. hely: Liska C - Mucsinyi Balázs, Magyar Viktor, Szabó Domonkos, Sreg Zsolt 9.b


Cyb - prilis 07 2019 · Rszletek · 0 hozzszls · 542 megnyits ·Nyomtats

A zene IS sszekt

     A Jászberényi Katolikus Óvoda, Általános Iskola Liska József Középiskola és Kollégium Tagintézményének kórusa a Wacaw Felczak Alapítvány anyagi támogatásával testvérkórusi kapcsolatot alakított ki a lengyelországi Wadowice zeneiskolájának kórusával. A testvérkórusi kapcsolat kialakításának szándéka már nem új kelet, de a szükséges anyagi feltétel megteremtése eddig akadályt jelentett. Most azonban gyorsan tudtunk lépni és minden az elképzeléseinknek megfelelen sikerült.

     Az alapítvány célja a lengyel-magyar közös történelmi-kulturális örökség újrafelfedezése és megtapasztalása, minden ilyen tevékenység támogatása. Énekkarunk célja pedig olyan országhatárokat átível kapcsolódás megtapasztalása, amely azokat a pontokat keresi, melyek minket, közép-európaiakat összekötnek. Egy olyan világban, amely sok helyzetben a falak még magasabbra építésérl és a bizalmatlanságról szól, égeten szükségesnek tartjuk kommunikálni, hidakat képezni, empátiával lenni más nemzetek felé, tisztelni és felfedezni más kultúrákat. Ennek nagyszer eszköze a zene és a közösségi éneklés.

     A pályázat adta nagyszer lehetséget kihasználva az id rövidsége ellenére is két találkozót bonyolítottunk le a kórusok között. Az elst 2018 december közepén Jászberényben, a másodikat 2019 februárjának végén Wadowicében.


Waczlaw 01
     Az itt töltött 4 nap alatt az ismerkedésen, zenei kvízen túl a 32 fs lengyel kórus megismerkedett városunk nevezetességeivel, az éppen aktuális népmvészeti kiállítás alkotásaival, betekintést nyertek helyi és nemzeti kultúránkba. A közös koncertre a Barátok Templomában került sor a karácsonyt megelz kedd délután, melyre plakátok útján meghívtuk a város minden lakóját. Hitvallásának jegyében a liskás kórus lengyel nyelv dalok csokrát tanulta meg és adta el az els közös koncerten az újdonsült lengyel barátoknak, Baginé Szalka Eszter karnagyunk vezényletével. A magyar, majd a lengyel kórus repertoárjának hallatán elmondható, hogy amiben egyeznek, az a zene és a közösségi éneklés iránti mély elkötelezettség és szenvedély. Alicja Jakubiak lengyel karnaggyal pedig igazán megtapasztaltuk, hogy a zene összeköt, nyelvek fölött álló, nemzetközi kommunikációs forma. A közösen eladott karácsonyi ének lengyel, magyar és latin nyelven igazán elmélyítette az egymás iránti szolidaritás érzését. Megtelt a kb. 300 f befogadására képes Barátok Temploma az iskola diákjaival, tanáraival, szülkkel, és családtagokkal, a város zenekedvel polgáraival. Megtisztelte a rendezvényt városunk alpolgármestere is. A közös koncert utáni közös vacsorát közös énekléssel, táncolással zártuk.

Waczlaw 02

     Természetesen nem maradhatott ki a fvárosba tett kirándulás sem. A Gellért-hegyi Sziklatemplom kellemes klímát biztosított a téli hidegben: magyar-lengyel szentmisén – melyet dr. Novák István figazgató atya mutatott be – énekelt a két kórus. Sétáltunk a Dunakorzón, majd Pócs Jánosnak, a Jászság országgylési képviseljének jóvoltából megtekintettük a Parlamentet vendégeinkkel. Nem maradhatott ki a hangulatos karácsonyi vásárban tett séta sem, s a magyar konyha jellegzetes étkeit felsorakoztató közös vacsora sem. A hamarosan sorra kerül találkozás reményével, de mégis könnyes szemmel búcsúztak egymástól a két kórus tagjai.
A február végi lengyelországi látogatás eltt a jászberényi Palotásy János Zeneiskola kb. 100 ft befogadó kamaratermében hallgathatták meg az érdekldk a liskás kórus új repertoárját, amely a „Zenei utazás a világ körül” címet kapta. Kodály Zoltán gondolataihoz igazodik a jászberényi kórus: „Az ének szebbé teszi az életet, az éneklk másokét is. Nem sokat ér, ha magunkban dalolunk, szebb, ha ketten összedalolnak. Aztán mind többen, százan, ezren, míg megszólal a nagy Harmónia, amiben mind egyek lehetünk.”

     Ennek szellemében hívtuk életre a kórustestvéri kapcsolatot a lengyel barátokkal. Hiszünk abban, hogy a zene összeköt, és olyan egyetemes nyelvet biztosít, amely fölötte áll minden kommunikációs formának. Az értékes, megtartó erej, a lélek legmélyebb régióiba is elér muzsika iránti elkötelezdés mindkét kórus közös hitvallása.
A viszontlátogatás 4 napját mi is kihasználtuk arra, hogy ne csak a testvérkórusi találkozóra és közös koncertre kerüljön sor, hanem megismerkedjünk a környékkel, annak nevezetességeivel, különös tekintettel a magyar vonatkozásúakra.
 A február végi utazás els állomása a wieliczkai sóbánya volt, ahol a 700 éves bánya sóból faragott képzmvészeti és egyéb alkotásaiban gyönyörködtünk. A legenda szerint Árpád-házi Szent Kinga (Kunigunda) egy máramarosi sóbánya aknájába ejtette gyrjét, melyet késbb egy lengyel földalatti sórétegben találtak meg, egyes források szerint Wieliczka sóbányájában. Itt tekintettük meg Szent Kinga sóból épített kápolnáját is.

Waczlaw 03    

Az út során történelmünk számos lenyomatát tapasztalhattuk meg Dél-Lengyelországban. Az egykori királyi koronázó város, Krakkó látnivalóit felejthetetlen emlékként rizzük. Els megállónk az Isteni Irgalmasság Bazilikája volt, melyet 2002-ben II. János Pál pápa szentelt fel. A magyar és lengyel nép évszázadokra visszatekint barátságát tükrözi az altemplomában kialakított magyarok kápolnája, ahol közös lengyel-magyar szenteket és boldoggá avatottakat láthattunk.  Ezután megtekintettük a híres Posztócsarnokot, Mária-templomot, majd a királyi várban, a Wawelben folytattuk sétánkat. Itt töltötte ifjúságát, gyerekkorát Árpád-házi Szent László, Szent Hedvig királynt itt koronázták meg, illetve itt nyugszik számos magyar uralkodónk is, köztük Báthori István. Ellátogattunk a Jagelló Egyetem reneszánsz udvarába, ahol legalább 1300 magyar diák tanult a 15-16. században, például Szilveszter János bibliafordító vagy Dévai Bíró Mátyás, a magyar reformáció kiemelked személyisége. Megtekintettük a magyar alapítású Szent Stanislaw pálos templomot és kolostort is a Visztula folyó partján, majd meghallgattuk a waweli sárkány hátborzongató történetét. A zsidó negyedben tett különleges hangulatú barangolásunk szintén emlékezetes marad.

Waczlaw 04    

Harmadik napunk Szent II. János Pál pápa szülvárosában, Wadowicében az egykori egyházf eltti fhajtással telt. Ellátogattunk a szülházából kialakított interaktív múzeumba, megkerestük a budapesti és gyri látogatásának emlékeit a ftér kövezetén. Délután került sor a helyi zeneiskola 250 fs koncerttermében a kórusok közös koncertjére. Elször lengyel barátaink örvendeztettek meg minket – Alicja Jakubiak karnagy vezényletében – repertoárjukkal, amelyben Bartók Béla két kórusmve is felcsendült magyar nyelven. A meglepetéstl és a kedves gesztustól alig felocsúdva a jászberényiek következtek a világot jelent deszkákon. Koncertünk els blokkjában angol, lengyel, olasz és magyar nyelven énekeltünk. Ezekkel a dicsít énekkel tisztelegtünk testvérkórusunk, Wadowice híres szülötte eltt: Szent II. János Pál pápának ezek voltak a kedvenc dalai az általa kezdeményezett ifjúsági találkozókon. A második egységben hazánk, a Kárpát-medence zenéje és szövegei felé fordultunk. Ebben a blokkban a népdalfeldolgozásoktól kezdve a versmegzenésítésen át még az Oscar-díjas magyar rövidfilm, a Mindenki végén hallható gyönyör vers kórusváltozata is felcsendült Bodzavirág címmel. Az utolsó blokkban zenei utazásunk során kitekintettünk a kortárs kórusmuzsikára az egész világon, így hallható volt szenegáli kánon, amerikai egyházi téma, dzsesszkánon és a Beatles-örökzöld, a Penny Lane is. Koncertünk színvonalát és zenei értékét a jászberényi Palotásy János Zeneiskola igazgatónjének virtuóz zongorakísérete emelte. A zenei kíséretben – gitárok, dob, zongora, fuvola, cajon is megszólalt – diákjaink is közremködtek. A koncert végén teltházas közönség eltt énekelt közösen a két kórus. Számos zenetanár, városvezet, szül és érdekld vitte haza a közös muzsika örömhírét. Wadowice polgármestere mindannyiunkat személyre szóló levélben köszöntött, melyeket a koncertet követ közös vacsorán adtak át lengyel barátaink. Mi jász motívumokkal díszített fazekas termékeket vittünk ki ajándékba egy-egy üveg tokaji bor mellé és a városunk nevezetességeirl készült angol nyelv prospektust.

    Hazautunk során megálltunk az Auschwitz-Birkenau táborban, mely a II. világháború ezen korszakát  igyekszik hitelesen bemutatni. Idegenvezetnk külön felhívta figyelmünket a magyar vonatkozásokra.

      A kórusok találkozóiról, a projekt rendezvényeirl részletes és hiteles tájékoztatást nyújtott a kórusunkat zongorán is kísér Taczman Mária tanárn a Jászkürt újság online kiadásában. Szintén itt jelent meg az események kapcsán Kárpáti Mária írása „A zene szárnyain” címmel.

Reményeink szerint kórustestvéri kapcsolatunk hamarosan folytatódik lengyel barátaink magyarországi látogatásával.


Cyb - mrcius 21 2019 · Rszletek · 0 hozzszls · 854 megnyits ·Nyomtats

Orszgos kitntets

Nemzeti ünnepünkön állami kitüntetések átadására került sor a budapesti Vigadóban. Szabó László nyugalmazott igazgatónk a helyi katolikus oktatás és nevelés területén végzett példaérték tevékenysége elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült, melyet az Emberi Erforrások Minisztériumának államtitkárától, Rétvári Bence miniszter-helyettestl vehetett át. Iskolánk valamennyi dolgozója és diákja nevében gratulálunk a magas rangú állami elismeréshez.

Szabó László - Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetett

Gratulálunk!


Cyb - mrcius 14 2019 · Rszletek · 0 hozzszls · 914 megnyits ·Nyomtats

Megjrtuk Lengyelorszgot!

A Waczlaw Felczak Alapítványnak köszönheten február elején a lengyel királyok városát Krakkót és környékét fedezte fel a 11.A osztály.

Waczlaw ut

Rendhagyó történelemórák keretein belül ellátogattak a Wawel épületegyüttesébe, Krakkó káprázatosan szép belvárosába, ahol többek között a Jagello Egyetem, a Flórián kapu, a Posztócsarnok, a különböz tornyairól híres Mária templom és a Barbakán szerepelt a programjukban. Auschwitz-Birkenauban, az egykori koncentrációs tábor helyén berendezett emlékmúzeumban is tiszteletüket tették, valamint az UNESCO világörökségi listáján szerepl Wieliczkai sóbányát is megismerhették. Betekintést nyertek Jászberény testvérvárosának Sucha Beskidzkának egyik középfokú intézményébe és felkeresték a város látványosságait is. A negyedik napon Zakopane által nyújtott páratlan élménnyel köszöntek el Lengyelországtól.


Köszönjük a támogatást, életreszóló kulturális impulzusokkal gazdagodtunk!


Cyb - februr 20 2019 · Rszletek · 0 hozzszls · 1509 megnyits ·Nyomtats

Hatrtalan Plyzat

Határtalanul pályázat 2018. szeptemberi és októberi program

Az Emberi Erforrás Támogatáskezel Központ kiírására iskolánk a tavalyi évhez hasonlóan 2018. februárjában ismét pályázatot nyújtott be a Határtalanul! programban való részvételhez. A pályázatunkat ismét elfogadták, így iskolánk tanulói másodszor is két tartalmas hetet tölthettek a partner iskolaként megjelölt Kassai Szakkay József Ipari Szakképz Iskola tanulóival.  A meglév testvériskolai kapcsolatot tovább mélyíthettük a pályázatban megvalósítandó technikai feladat és kulturális programok segítségével.
Az idei évben a megvalósítandó technikai feladat egy PLC periféria elkészítése volt a programozási alapok elsajátításához. A tanulók által készített kimeneti periféria tulajdonképpen egy fém doboz, amelyen kialakított csatlakozó felületek, nyomógombok és LED-ek teszik lehetvé a be és kimenet kezelését. Az elkészült eszközt felhasználva ismerkedtek a diákok a PLC programozás alapjaival.

Hatartalan 01Hatartalan 01

A program megvalósításának els felében a jászberényiek utaztak Kassára 2018. szeptember 20-án. A megérkezést követ ebéd és a kollégiumi szállás elfoglalása után egy városnézés keretében ismerkedhettünk meg Kassa belvárosával. Végig néztük annak történelmi nevezetességeit, melyek a magyar történelem fontos színhelyei. A kassai dóm altemplomában megkoszorúztuk II.Rákóczi Ferenc sírját.

Szlovákiai magyar vendéglátóink segítségével bejártuk a belvárost, meglátogattuk a Márai-házat, ahol az író gyermek éveinek egy részét töltötte. A róla készült  szobornál megtudtuk, aki leül vele szemben, sikeres érettségi vizsgát fog tenni..

 

 

A második és harmadik napon délelttjén történt a technikai feladat hardvar részének elkészítése. Ehhez a kassai iskola mhelyében két csoportra oszlottak a tanulók. Így egyszerre 10 magyarországi és 10 szlovákiai diák dolgozott a fémdoboz elkészítésén, ami a közös munka során egymás megismerését is lehetvé tette.

Amíg az els csoport  a gyakorlati feladat hardver részén dolgozott, addig a másik húsz diák egy kis kiránduláson vett részt. Megismerkedhettek a kassai Planetáriummal, meglátogatták a Repülgép Múzeumot. A harmadik napon a két csapat helyet cserélt, így mindenki láthatta ezeket a helyi érdekességeket. A kedd és szerda délután sem telt hasznos tevékenység nélkül, egy barátságos teremfoci mérkzésen összehasonlítottuk ki a jobb ezen a téren. Nem mi voltunk azok, de jókedvben szerencsére nem volt hiány. A másik délután a Steel Park nyújtott tanulnivalót és játék lehetséget a fizikai kísérleteket és logikai játékokat felsorakoztató kiállításával.

Hatartalan 01

Csütörtökön a jászberényi és a külhoni diákok kísér tanáraikkal együtt egésznapos kiránduláson vett részt. Az úti cél Borsi, Rákóczi szülházának megtekintése. Ezután a Zempléni kalandparkban folytatódott a barátságok elmélyítése. Végül a Kisgéresi pincesoron betekinthettünk a borkészítés rejtelmeibe, és végül fantasztikusan jó hangulatú szabadtéri étkezéssel zártuk a napot.
Az utolsó napon vendéglátóinktól való búcsúzkodás után még lehetségünk nyílt a Rodostói ház, azaz Rákóczi fejedelem rodostói lakhelyének pontos másának megtekintésére, hihetetlen átéléssel megtartott idegenvezetés segítségével. Ezután néhány hétre elköszöntünk egymástól, de mindannyian vártuk a jászberényi viszontlátást.
Október 15-én,hétfn dél körül érkeztek meg a kassai partneriskola tanulói. A szállás elfoglalása után megebédeltek, majd iskolánkban köszöntöttük ket. Jászberény megismertetése volt az els nap délutánjának programja, melyet az iskolában levetített kisfilmmel kezdtünk.  Ezután egy sétára indultunk a városban. A séta közben és után egy játékos városismereti vetélkedn is részt vehettek a diákok.
A második és harmadik nap délelttjén a Kassán kialakított két csoport felváltva dolgozott iskolánk automatizálási mhelyében, ahol az elkészített termék segítségével, a be- és kimenet kezelésével, programozási alapismereteket tanulmányozta az egyik csoport. Ezalatt a második csoport Jászfényszaruban a Thyssenkrupp gyáregységét látogatta meg. A délutánok most is jó hangulatú együttléttel teltek, kedden a jászberényi Állat és Növényparkban tettünk látogatást, szerdán egy vacsoráig tartó bowling-versenyen pihenték ki a diákok a déleltti szellemi munkát.
A csütörtök most is az egész napos közös kirándulásé volt. Az úti cél Eger volt, ahol a Dobó István Vár Múzeumban nemcsak a történelembl, hanem Gárdonyi: Egri csillagok cím regényébl is jól ismert helyszínek, szereplk elevenedtek meg a különböz kiállítások által. Ezek egy részét idegenvezetvel, más részét önállóan tekintették meg a diákok. Az Eszterházy Károly Egyetem Varázstornya is sok érdekes látnivalót nyújtott számunkra. Elször a Panoráma teraszra feljutva (247 lépcs) elénk tárult Eger és a környez táj képe. A Camera Obscura sötét helyiségében pedig egészen közelrl tekinthettük meg a város nevezetes épületeit, templomait, a forgalmat, de akár a járókelket is. A Csillagászati Múzeumban nagyszer eladást hallhattunk, majd a Varázsterem kísérleteit láthattuk. Éhségünket a belvárosban található Szent József Konyha és Étteremben csillapítottuk, majd egy kis belvárosi séta után haza indultunk Jászberénybe.
Pénteken a reggeli órákban ismét iskolánkban fogadtuk a kassai diákokat. Itt iskolánk igazgatója, a programban részt vett tanárok és diákok együtt megbeszéltük a két hét tapasztalatait és eredményeit. Majd elbúcsúztunk egymástól, annak reményében, hogy lehetségünk lesz valamiképp folytatni az együttmködést. Ezután a vendégeink hazautaztak Kassára.
Szeretném megköszönni iskolánknak a Projekt szervezésében nyújtott segítséget, valamint iskolánk és kassai testvériskolánk tanárainak munkáját. Reményeink szerint mindenkinek hasznos, tartalmas volt ez az együttmködés.      


Cyb - december 12 2018 · Rszletek · 0 hozzszls · 2382 megnyits ·Nyomtats

Waclaw Felczak

Iskolánk énekkara 3 850 720 Ft támogatásban részesült a Waclaw Felczak Alapítványtól a Sasfiókák pályázat keretében a lengyelországi wadowicei fiatalok kórusával történ zenei és kulturális kapcsolatainak építése céljából, közös mvészeti projekt lebonyolítására.

11.a

Gratulálunk!

Az alapítvány honlapja: http://wfa.hu/
Az alapítvány Facebook-profilja: https://www.facebook.com/felczakalapitvany/


Cyb - december 12 2018 · Rszletek · 0 hozzszls · 2361 megnyits ·Nyomtats

Utazik a 11.A

Iskolánk 11.A. osztályos tanulói megnyerték a Waclaw Felczak Alapítvány pályázatát, amely keretein belül 2019 februárjában 4 napos lengyelországi tanulmányi kiránduláson vesznek részt.

11.a

Gratulálunk!

Az alapítvány honlapja: http://wfa.hu/
Az alapítvány Facebook-profilja: https://www.facebook.com/felczakalapitvany/


Cyb - december 03 2018 · Rszletek · 0 hozzszls · 2463 megnyits ·Nyomtats

nekl ifjsg - Liska Vegyeskar

Énekkarunk fellépése immáron online is meghalgatható az alábbi linkre kattintva

Énekl ifjúság

�ltal�nos k�pek: nka_logo_2012_rgb.jpg


Cyb - augusztus 28 2018 · Rszletek · 0 hozzszls · 3115 megnyits ·Nyomtats

rseki elismers

Június 12-én az Egri Bazilikában tartott fegyházmegyei tanévzáró Te Deumon dr. Ternyák Csaba érsek úr elismeréseket adott át a kiemelked teljesítményt nyújtó diákoknak és közösségeknek, köztük Babinszki Tamásnak, iskolánk 12.d osztályos tanulójának. tanulójának.

�ltal�nos k�pek: babinszki.jpg


Cyb - jnius 14 2018 · Rszletek · 0 hozzszls · 3542 megnyits ·Nyomtats

Ballags a Liskban

2018. május 4-én elballagtak iskolánk negyedikes tanulói. Idén öt osztály búcsúzott szeretett iskolájától, de mellettük a szakképz évfolyamon is voltak olyan osztályok, akiknek véget értek tanulmányaik. Ez az esemény mindig mérföldk a diákok számára, hiszen iskolánk kapujából kilépve egy egészen új világ várja ket.

A ballagókat elször Dr. Novák István figazgató úr köszöntötte, aki dr. Ternyák Csaba érsek úr levelét tolmácsolta a diákoknak, majd beszédében felhívta a tanulók figyelmét, hogy életükben fordulatot jelent a ballagás, valami újnak a kezdetét. A sok emberi példa, amelyet a tanulók láttak, rávilágít arra, hogy nem könny jó embernek lenni, de meg kell próbálni, hiszen „Isten a jó emberek által tanít minket a jóra”. Figazgató úr a nemrégen boldoggá avatott Brenner János atya példáját említette meg, aki vértanúságával arra emlékeztet, hogy nem könny az élet, sok megpróbáltatás van, de hitünket nem feledve, meg kell maradnunk jónak, keresztény értékrendet képvisel embernek.

<<Ballagási beszéd>>

Ezután Szabó Martin 11. A osztályos tanuló Váczi Mihály Még nem elég! cím versével köszönt el a tizenkettedik osztályos diákoktól.

A végzs évfolyam nevében Zakar Szilvia 12. G és Babinszki Tamás 12. D osztályos tanulók búcsúztak iskolánktól.

A beszéd után a 12. évfolyam képviseli átadták az iskola zászlóját a 11. évfolyam diákjainak.

Általános képek: ballagas_2018.jpg

Ballagásunkon nemcsak végzs és szakképzs évfolyamainktól búcsúztunk, hanem Szabó László igazgató úrtól is, aki intézményvezetként szintén „elballagott”. Igazgató úr 1976 óta tanára iskolánknak, ebbl az alkalomból a végzs évfolyam képviseli egy különleges szalagot tztek fel igazgató úrnak, 1976-2018 felirattal. Ezt követen figazgató úr köszöntötte igazgató urat.

A szalagtzést követen dr. Kiss András, a Liska József Alapítvány kuratóriumának elnöke, dr. Novák István figazgató úr és Szabó László igazgató úr átadta a Liska Alapítvány díjait a jutalmazott tanulóknak.

Általános képek: dijazottak.jpg

<<Jutalmazottak listája>>

A ballagási ünnepség a Szózat eléneklésével zárult.


Cyb - mjus 19 2018 · Rszletek · 0 hozzszls · 3398 megnyits ·Nyomtats

Sponzoraink


Jszbernyi Katolikus voda, ltalnos Iskola Liska Jzsef Kzpiskola s Kollgium Tagintzmnye
OM az.: 035844 | 5100 Jszberny, Rkczi t 13-15.
Figazgat: Dr. Novk Istvn | Telefon: (57) 412-248
Felnttkpzsi engedlyszm: E000981/2014
E-mail: kapcsolat[kukac]liska-szki.hu
Trsoldalaink

Szkhely intzmnynk:Eslyegyenlsg
 

Étkezés

Következö havi ebédbefizetés idöpontja:

Május 29.- 31.

Aktuális Étlap

Térítési Díjak

Tájékoztató!
Megnyitás


Normatív étkezés igénylölap
Megnyitás

 

Facebook
Esemnyek
<< Jnius 2019 >>
H K Sz Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Nincsenek esemnyek.

 

Bejelentkezs
 

Bezrs
Bejelentkezs
Felhasznlnv
Jelsz

Elfelejtetted a jelszavad?
Ignyelj egyet itt.
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

A weboldal ksztihez kattints ide.