Térségi vetélkedő iskolánkban
2020
Február
17

A középkor női szentjei címmel rendezte meg immár 6. alkalommal hagyományos vetélkedőjét a Jászberényi Katolikus Iskola. A Nagy Zoltán tanár úr által összeállított és vezetett megmérettetésen a Jászapáti Katolikus Középiskola, valamint a Terplán Zénó Ferences Szakképző Iskola és a Lehel Vezér Gimnázium csapatai is részt vettek, a szervezők székhelyintézménye és tagintézménye mellett.

Kilenc csapat közül a győzelmet a Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Középiskola szerezte meg, a Lehel Vezér Gimnázium és a Nagyboldogasszony Kéttannyelvű Katolikus Általános Iskola és Gimnázium diákjai előtt.

 
 
 
Wass Albert: Tizenhárom almafa
2020
Február
10

Kedves Diákok!

Színházlátogatási lehetőség!

Trianon utótörténete Wass Albert szövegei és korabeli dokumentumszövegek segítségével elevenedik meg a Nemzeti Színházban a trianoni tragédia 100 éves évfordulója alkalmából.

Az előadás időpontja: 2020. március 13. (péntek) 19 óra.

Az előadás előtt lehetőségünk lesz betekinteni a kulisszák mögé és bejárni az épületet.

Az előadás és a buszköltség: 3500 Ft

Jelentkezni Taczman Mária tanárnőnél lehet

 
 
 
Külföldi Nyelvtanulási Program
2020
Január
29

Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban az intézményünk 9. és 11. évfolyamos tanulóit érintő Külföldi Nyelvtanulási Programmal kapcsolatos információkról tájékoztatjuk Önöket.

Elöljáróban néhány számadat: a program a két évfolyamon összesen 160 tanulót érint, akiknek 98%-a a 2019. szeptemberi igényfelméréskor jelezte részvételi szándékát. A jelentkezők a csoportos kiutazást  választották. A tanulókat 3 csoportba osztottuk, részükre befogadó nyilatkozattal rendelkezünk a külföldi intézményektől.

A nyelviskolák kiválasztásánál az alábbi szempontokat vettük figyelembe:

1) Az első és legfontosabb szempont a megbízható képzőintézmények kiválasztása volt. A sokéves együttműködés a nagy tapasztalattal rendelkező nyelviskolákkal reményeink szerint kellő garanciát biztosít arra, hogy iskolánk tanulói színvonalas programban vegyenek részt.

2) Ideális helyszíneket igyekeztünk választani a tanulók igényei alapján, többségében azonos korcsoportú tanulókat tettünk egy csoportba.

Az intézményi pályázat benyújtásához szükségünk lesz még Szülői nyilatkozatokra, ennek végleges formája azonban még nem áll az iskolák rendelkezésére. A csoportos repülőjegyek foglalására és a csoportos biztosításkötésre a pályázatok elbírálása után, március elején kerül sor. Kérjük, szíveskedjenek ellenőrizni, hogy a gyerekek rendelkeznek-e a kiutazáskor is érvényes úti okmánnyal!

Szülői tájékoztatóra várhatóan február második hetében tartandó szülői értekezleteken kerül sor. A rendelkezésünkre álló információkat, ígéretünk szerint, rendszeresen megosztjuk Önökkel. Addig is látogassák a Tempus Közalapítványnak a Külföldi Nyelvtanulási Programra készített honlapját (www.knyp.hu).

Türelmüket és bizalmukat köszönjük!

Jászberény, 2020. január 29. 

 
 
 
Országos 6. helyezett a floorball csapatunk
2020
Január
28

Az országos diákolimpia floorball döntőjén a VI. korcsoportban iskolánk a Nagyboldogasszony Gimnázium diákjaival kiegészülve a 6. helyet szerezte meg. Egy győzelem, egy döntetlen és egy vitatható vereség után gólkülönbséggel csoport harmadikként az 5. helyért folytattuk a küzdelmet a helyosztóban, ahol végül alulmaradtunk.

Az eredmény az erőviszonyok ismeretében nagyjából reális.

Gratulálunk a csapatnak és a felkészítő tanáruknak, Csókási Zsoltnak!

 

 
 
 
Sportban megyei 2. helyezett a Jászberényi Katolikus Középiskola
2020
Január
19

A Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület minden tanévben eredményességi pontversenyt hirdet, ahol a diákolimpiai versenyeken elért eredmények alapján rangsort készít a megye iskolái között.

A középiskolák versenyében a 2018/19-es tanévben intézményünk (a Nagyboldogasszony gimnáziumi tagozatával elért eredményeit is ideszámítva) a szenzációs 2. helyet szerezte meg a Szolnoki Széchenyi István Gimnázium mögött.

 

Gratulálunk a diákoknak, és az őket felkészítő testnevelő tanároknak!

 
 
 
Konfliktuskezelési bemutató a Liskában
2020
Január
12

Négy előadásból álló sorozat indult csütörtökön (január 9.-én) iskolánkban konfliktuskezelés és támadás elhárítás témában. Az első képzést Balla Tibor, a Farkasok Játéka Harcművészeti Egyesület elnöke és Zeke Lajos, az intézmény pedagógusa, GOW System instruktor tartotta.

A képes beszámolót az alábbi linken találják: Forrás - szoljon.hu

 
<<    <  2  3  4  5  6  >    >>

Támogatóink:

NKA Logo ECDL Logo DEXAM Logo ECL Logo WACLAW Logo

Szent József Katolikus Elektronikai Technikum, Gimnázium és Kollégium
OM az.: 910003 | 5100 Jászberény, Rákóczi út 13-15.
Igazgató: Halász Péter | Telefon: (57) 412-248
Felnőttképzési engedélyszám: E000981/2014
E-mail: iskola[kukac]sztj-tech.hu

Kereszt

© Copyright | Minden jog fenntartva! 2019-2020 | Az oldal készítőiért kattints ide!

Ebédbefizetés logo
Következő ebédbefizetés időpontja:
	2020 Október 20 (Kedd)
2020 Október 21 (Szerda)
2020 Október 22 (Csütörtök)
Tájékoztató!
Normatív étkezés igénylőlap:
Naptár Logo
2020.November
>
HKSZECPSZOV

A hét eseményei:

Nincs
Human szolgaltatasok fejlesztese
Human szolgaltatasok fejlesztese